6 Ocak 2013 Pazar

Hakan Deren: Büyürken batmayın!

Hakan Deren: Büyürken batmayın!

ET VE ET Mamulleri150 YILLIK BİR GEÇMİŞ, Dile KOLAY ... BİZ BU İşi ATA DEDELERİMİZDEN BERI Yapa GELMEKTEYİZ.DOĞRU YAPTIĞIMIZA DA İNANIYOR, GÜVENLE sizlere HİZMET VERMEKTEN ONUR DUYUYORUZ.EGE BOLGESI BALIKESİR Burhaniye İLÇESİNDE BAŞLAYAN Mesleki TARİHÇEMİZ COĞRAFİ MEKAN OLARAK DA HİZMET AĞINI GENİŞLETEREK MERKEZİNİ MARMARİS MUĞLA ' YA TAŞIMIŞTIR.ET VE ET Mamulleri OLARAK, PAKET-ANBALAJLI ET SEVKİYATININ YANINDA, SUCUK, pastırma, ET-DÖNER, İnegöl köfte, KASAP KOFTE ÜRÜNLERİMİZLE DAMAK ZEVKİNİZE DAHA İYİ HİZMETİ GERÇEKLEŞTİRMEMİZİN KARSILIGI OLACAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİMİZ, ALMAKTA oldugumuz EN BÜYÜK VE           ÖNEMLİ ÖDÜLLERİMİZDİR.



Her iş sahibinin hayalidir. İşletmesini geliştirmek ve kurumsallaşarak;  ciroyu artırmak ve karı artırarak yeni tesislere ve yatırımlara imza atmak için adete yanıp tutuşur kendine hakim olmaz. Tam olarak bu zamanda firma acısından en riskli ve hataların en çok yapıldığı bir noktadır. Çünkü işin içene bir de yöneticinin hiç olmadığı kadar duyguları karışarak doğru karar alması imkânsız hale gelir.

Türkiye de büyüme denilince akla ilk gelen aynı sektörden bir firma satın almak ya da başka bir şube açmak. Ancak büyümenin tek yolu bu değildir. Asıl amaç karı artırmak veya piyasa da ilk firmalar arasına girerek kendine alan açmak için de olabilir. Bunun ilk adım olarak kurumsallaşmak olduğu için hemen bölüm ler kurulur harekete geçilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder