24 Ocak 2012 Salı

MANGALDA BİFTEK

ET VE ET Mamulleri 150 YILLIK BİR GEÇMİŞ, Dile KOLAY ... BİZ BU İşi ATA DEDELERİMİZDEN BERI Yapa GELMEKTEYİZ.DOĞRU YAPTIĞIMIZA DA İNANIYOR, GÜVENLE sizlere HİZMET VERMEKTEN ONUR DUYUYORUZ.EGE BOLGESI BALIKESİR Burhaniye İLÇESİNDE BAŞLAYAN Mesleki TARİHÇEMİZ COĞRAFİ MEKAN OLARAK DA HİZMET AĞINI GENİŞLETEREK MERKEZİNİ MARMARİS MUĞLA ' YA TAŞIMIŞTIR.ET VE ET Mamulleri OLARAK, PAKET-ANBALAJLI ET SEVKİYATININ YANINDA, SUCUK, pastırma, ET-DÖNER, İnegöl köfte, KASAP KOFTE ÜRÜNLERİMİZLE DAMAK ZEVKİNİZE DAHA İYİ HİZMETİ GERÇEKLEŞTİRMEMİZİN KARSILIGI OLACAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİMİZ, ALMAKTA oldugumuz EN BÜYÜK VE Ö NEML ÖDÜLLERİMİZDİR.
“Grilling a steak is the summit of meaty sciences,” according to Josh, and if you’re grilling for the black marks, you’re going about it all wrong. “Anything that is black on a piece of meat is ruined. It is destroyed, denatured protein and has no place in your mouth, your stomach or the world at large,” he says. Instead, aim for a nice brown texture so you can get the caramel Maillard flavors.

Grilled Steak 101 -- powered by ehow

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder