1 Kasım 2012 Perşembe

BURHANİYE'DE CUMHURİYET KUTLAMALARI

Burhaniye"de Ali Altay Coşturdu haberi 31 Ekim 2012 Çarşamba haberleri


Burhaniye"de Ali Altay Coşturdu
Balıkesir"in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi tarafından 29 Ekim etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ali Altay konserinde büyük coşku yaşandı.
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi tarafından 29 Ekim etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ali Altay konserinde büyük coşku yaşandı. 

Anadolu rock müziğinin önemli isimlerinden Ali Altay, kendisini izlemeye gelen Burhaniyelilere neşeli bir gece yaşattı. 29 Ekim etkinlikleri sabah, her sene olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı'nda resmi geçit töreni ile başladı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki coşkulu kutlamaların ardından Burhaniye Ahmet Akın Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren belediye, Cumhuriyet Bayramı'nı akşam da Ali Altay konseri ile kutladı. Saat 19.00'da Burhaniye Belediyesi Hizmet binası meydanında gerçekleşen ve Burhaniyelilerin yoğun katılımının olduğu konsere Anadolu rock müziğinin temsilcilerinden Ali Altay elinde Türk Bayrağı ile sahneye çıktı. Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet konserinde sahne alan Ali Altay ve ekibi kendisini izlemeye gelen binlerce vatandaşa muhteşem bir gece yaşattı.

Konseri dinlemeye gelen kalabalık Cumhuriyet Bayramı coşkusuna yakışır bir şekilde Ali Altay'ın şarkılarına ellerinde Türk Bayraklarıyla eşlik etti. Konserin sonlarına doğru sahneye çıkan Belediye Başkanı Fikret Akova da böyle anlamlı bir günde kendileriyle birlikte olan binlerce Burhaniyeliye neşeli bir konser veren Ali Altay'a teşekkür etti. Konuşmaların ardından Ali Altay ve Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, 10. Yıl marşını yoğun bir şekilde yağan yağmura rağmen meydanı dolduran binlerce Burhaniyeli ile birlikte büyük bir coşkuyla söylediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder